lauantai 18. heinäkuuta 2009

Lomalla

Vihdoinkin reissussa loma-aikaan. Kotona onkin tullut jökötettyä jo pari viikkoa, joten olikin aika vaihtaa maisemaa.

Tallinnaan lähdettiin torstaina 16.7. klo 12.00 ja lauantaina lähti katamaraani Hkiä kohti klo 13.00. Sattuipa kerrankin helteinen ja hieno lomasää. Hotelli ihan OK, meripäivät satamassa, loistavia päivällisiä ja kävelyä ja sitten kävelyä ja vielä kerran hiukan kävelyä.

Matka Kadriorg-puistoon sujui pienten suunnistusongelmien ja kiristyneen ilmapiirin vallitessa, mutta perille päästyä oli tunnelmakin jo hiukan parempi (neljä kävelijää, neljä mielipidettä).

Paluumatkaa hankaloitti väärä kenkävalintani.Kun koettaa hienostella ja laittaa jalkaansa sirot avokanta sandaalit, eikä niitä pomminvarmoja neljä kesää palvelleita Karhun sandaaleja, niin jalkapohjiin alkoi ilmaantua kipeitä hankaumia. Onneksi säästyi jalkaparat rakkuloilta ja loppumatkakin oli siten leppoisaa.

Tallinna on täynnä Suomalaisia. Ei ole paikkaa missä ei suomalaisia vastaan tulisi, mutta yhtään tuttua en nähnyt joten eipä tuo isommin häirinnyt.
Tässä muutama kuva reissusta.
Venäläispoika ruokki puluja kädestä Kadriorg-puistossa.Päärakennus ja vihreä kaarikuja, jossa kasvoi villiviinä ja kärhöjä.

Purjelaivassa on TODELLA paljon köysiä


Siellä jossain purjelaiva Roald Amundsenin uumenissa minäkin seikkailin :o)
4 kommenttia:

hanne virtauksesta kirjoitti...

kiva reissu teillä...

Virolaiset naiset pukeutuvat yleensä tosi naisellisesti, kenkiä myöten...
useat suomalaiset viihtyvät yleensä lenkkareissa tai sit crokseissa..Itse en ole pitkään aikaan käynyt tallinnassa...ehkä haluaisin mielummin taas Tukholmaan...

Niamh B kirjoitti...

Mad pictures - especially the bird, v nice

Huhtikuunnoita kirjoitti...

Hanne: Kyllähän siellä näkyi korkokengillä käveleviä kauniita naisia, mutta enemmistönä oli kuitenkin matalilla "läpsyköillä" ja valkoisissa farkuissa liikkuvat naiset. Sielläkin on tyyli hiukan muuttunut rempseämpään suuntaan.
Vanhan kaupungin mukulakivillä saa taiten kävellä korkokengillä, ellei halua nilkkaansa nyrjäyttää.
Minä en ainakaan osaisi niillä sipsuttaa :o)

Niamh B
Thank u.

hanne virtauksesta kirjoitti...

heippa ...laitan vielä sen kaupan nimen tähänkin...AURINKO JA KUU, Hämeentie 14, Osuuspankin toisella puolen tietä...Kivoja ostosksia!!!