sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Lokakuun klubi

Kävin torstaina katsomassa Lokakuun klubin kenraaliharjoitusta Generaattorilla. Nopean toiminnan joukot esittivät balettia ja muuta mukavaa. Sitä ennen oli mahdollisuus päästä "huoneisiin" joissa sai eläytyä erilaisiin tunnelmiin kuten vierailu napajäätiköllä jääkarhun luona, 100v täyttävän vanhuksen vieraana, heimomajassa kuuntelemassa satua, ja pimeässä isossa liikkuvassa hississä joka oli "unesi ensi yönä".

Kutsussaan he sanovat näin:
Kajaanin Harrastajateatteri ja Nopean toiminnan joukot polkaisevat Kajaanissa pystyyn uuden poikkitaiteellisen klubikulttuurin. Klubiskenen avaava Lokakuun klubi järjestetään Generaattorilla pe 23.10. klo 20.

Lokakuun klubi tarjoaa sielunhoitoa erityisesti kaikille syysmasennuksesta, perusvitutuksesta tai yleisestä murehtimisesta kärsiville. Keveän, iloisen ja unenomaisen illan ohjelmaan kuuluu mm. hengailua Afrikassa, sun ens yön uni, Kajaanin Underground Baletin kevätnäytös ja ilmaista ruokaa. Illan isäntänä toimii Suuri Jääkarhu.

Harmittaa vietävästi kaupungin huono rahatilanne joka uhkaa lopettaa tämän toiminnan. Jostakin muusta voisi säästää kuin tästä.
Generaattori järjestää myös ensi viikon perjantain Kekritapahtuman, jossa iso Kekripukki taas poltetaan joella ja ja sitä ennen on teemaan liittyvää ohjelmaa Linnanraunioilla.
Tosi mukavaa kun on kaupungissa jotain ohjelmaa ja tapahtumia syksyn harmauteen. Nämäkin jäävät pois jos rahallinen tuki loppuu.

Alla muutama kuva jonka kenraalista nappasin. Salamaa ei saanut käyttää, kuten kuvistakin näkee. Pitäisi näköjään vielä opetella uuden kameran säätöjä :o)

2 kommenttia:

hanne virtauksesta kirjoitti...

ihastuttavia kuvia...tokavika: upeat kädet ja kehon kieli..ja viiminen eteerinen taidekuva!!!

Surullista kun ekeks varmaan nipistetään tai oikeastaan kouraistaan kulttuurista...
"Sehän ei ole tärkeää"...

Ehkä itse voi yrittää löytää omaa tekemistään ja kulttuuriaan...

Hyvää alkavaa viikkoa sulle =)

Huhtikuunnoita kirjoitti...

Kiitos Hanne ja oikein mukavaa työviikkoa Sinulle :o)